1 de marzo de 2011

TITLLEN L'EMPRESA DE SEXISTA

TITLLEN L'EMPRESA DE SEXISTA

CCOO denuncia que l'aerolínia Air Nostrum prohibeix a les hostesses portar pantalons

La companyia aèria assegura que les dones que exerceixen de pilot i tècnic de manteniment estan obligades a portar pantalons i que això desmenteix les acusacions

Dimarts, 1 de març del 2011 - 20:10h.

CCOO ha denunciat avui que l'aerolínia valenciana Air Nostrum prohibeix a les seves hostesses de terra i cabina portar pantalons, mentre que la companyia nega actituds sexistes i argumenta que en altres llocs de treball de l'aerolínia es prohibeix la faldilla.

Segons Comissions, Air Nostrum és "l'única aerolínia que opera en territori espanyol que prohibeix a les hostesses de terra i cabina portar pantalons". Fonts del sindicat han explicat a Efe que el Reglament d'Uniformitat de la companyia no permet l'ús de pantalons entre les hostesses i especifica que la faldilla s'ha de dur "cinc centímetres per sobre del genoll", mentre que, abans de l'última actualització del document, es marcava "per sota de l'os del genoll".

Delegada de la igualdad y la mujer
SIEMENS, S.A. Oficina Regional Barcelona
Lluis Muntadas, 5
Cornella de Llobregat (Barcelona)


Normas de uso.
Esta es la opinión de los internautas, no de este blog.
No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera del tema.

De conformidad con la Ley Orgánica de Protección de Datos de carácter personal, te recordamos que, si en
algún momento deseas cambiar tu correo electrónico o dejar de recibir información de este sindicato, no tienes más que enviarnos un correo a esta dirección mujeres.igualdad@gmail.com con tu nombre y apellidos manifestando tu deseo de no recibir más información.
Si conoces a alguna persona que desee ser incluida en nuestra lista de distribución, debe mandarnos un e-mail con sus datos personales.

Desmentiment de l'aerolínia
L'empresa àeria ha desmentit en un comunicat que s'estableixi que la faldilla s'ha de portar per sobre del genoll i assegura que el manual que regula els uniformes segueix establint que la faldilla s'ha de dur "per sota de l'os del genoll". Air Nostrum s'ha defensat assegurant que les dones que exerceixen de pilot i tècnic de manteniment estan obligades a portar pantalons, fet que, segons la companyia, nega les acusacions de sexisme fetes pel sindicat.
CCOO ha instat Inspecció de Treball a determinar les possibles infraccions que la política d'uniformes d'Air Nostrum comet en relació amb la prevenció de riscos per a la salut, al dret de la intimitat i a la pròpia imatge de les treballadores.

En aquest sentit, CCOO avala la denúncia amb més de 500 signatures recollides a la plantilla, que té uns 740 llocs de treball que exigeixen uniforme. El sindicat també ha denunciat una "discriminació sexista" amb els homes, ja que assegura que no figura cap home entre les més de 320 tripulants de cabina de l'aerolínia valenciana.

No hay comentarios:

Publicar un comentario